Ro | Hu | En | De
Rent a Car
Links

A TRANSAIR AGENCY kirendeltségei megtalálhatók Marosvásárhelyen, Nagyszebenben, Bákóban, Csíkszeredában, az együttműködő társ-utazási irodák pedig hotelek, éttermek közvetítésével számos romániai nagyvárosban.

Minden TANSAIR AGENCY alegység saját honlappal rendelkezik, amelyen keresztül részletes bemutatásra kerülnek.

Kérjük böngéssze át alegységeink bemutatását, hogy felfedezhesse az összetett – turisztikai téren teljes Other servicesat nyújtó – TRANSAIR AGENCY utazási és rendezvényszervező irodát, amely a következő Other servicesat nyújtja ügyfeleinek: repülőjegy foglalás és -kiállítás, turisztikai csomag értékesítése, rendezvényszervezés, konferencia- és kongresszus szervezés, lovasturizmus, kulturális körutak szervezése külföldi turisták számára, Románia nevezetességeit bemutató csillagtúrák, kisrepülőgépek és helikopterek bérlése.

www.transair.ro - a TRANSAIR AGENCY főoldala, tartalmazza az alegységek általános leírását, információkat saját kirendeltségeinkről, valamint kézenfekvő ajánlatokat az Ön üzleti vagy nyaralás jellegű utazásaihoz.

www.transair-travel.ro - a TRANSAIR AGENCY keretein belül - marosvásárhelyi központtal működő - külföldi turisták beutaztatására szakosodott alegység honlapja, ahol a Romániába utazók találhatnak hasznos információkat. Ezen a honlapon megtekintheti beszámolónkat a nemzetközi vásárokon való részvételeinkről, ahol Romániát mint turisztikai célállomást hirdettük.

www.transair-rentacar.ro - a TRANSAIR AGENCY autóbérlésre szakosodott alegységét mutatja be. Ezen az oldalon megtalálja a saját autóparkunkban fellelhető, bérlésre ajánlott autóinkat, az árakat valamint a transzferlehetőségek árait a marosvásárhelyi, illetve az ország más városainak reptereiről. Továbbá ugyanitt talál információkat marosvásárhelyi szálláslehetőségről és a varos turisztikai látnivalóiról.

www.horseriding.ro - lovasturizmust kedvelő személyeknek ajánljuk ezt a honlapot, benne részletes túraútvonalakkal, melyek a Kelemen Havasok Nemzeti Park közelében lévő lovasfarmunkból és panziónkból indulnak, végigvonulva a Keleti Kárpátok egyik legszebb hegygerincén.

Copyright © 2007 Transair Agency - Rent a Car